NAJAVLJENA INTENZIVNA SARADNJA DVIJE ZEMLJE: Komšića posjetio mladi norveški političar bh. porijekla Ahmed Lindov

Lindov je čestitao članu Predsjedništva BiH Željku Komšiću pobjedu na proteklim izborima.

  • Vijesti

  • 24. Okt. 2022  24. Okt. 2022

  • 0

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić primio je u posjetu mladog norveškog političara bh. porijekla Ahmeda Lindova s kojim je razgovarao o značaju aktivne demokratije i ljudskim pravima kao temeljima za razvoj BiH u modernu državu.

Lindov, kao član socijaldemokratske Radničke stranke i predsjednik Norveško-bosanske privredne komore, aktivno radi na unapređenju odnosa između Norveške i Bosne i Hercegovine.

Konstatovana je puna podrška Norveške našoj zemlji na njenom evroatlantskom putu i stvaranju demokratskog okruženja na način da svaki građanin bude Ustavom i zakonima zaštićen kao pojedinac.

Tokom razgovora istaknuta je i uspješna saradnja Privredne komore FBiH i Norveško- bosanske privredne komore, kojom je otvorena mogućnost za stvaranje bolje i intenzivnije konekcije u budućnosti između bosanskohercegovačke dijaspore u Norveškoj i BiH.

Lindov je čestitao članu Predsjedništva BiH Željku Komšiću pobjedu na proteklim izborima, najavljujući intenzivniju saradnju dvije zemlje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...