AZRA ZORNIĆ ISPRED OHR-a: "Schmidt je do sada radio po samovolji, građani ne odustaju..."

(...) "Valjda će se neko sjetiti da smijeni tog čovjeka."

  • Mini market

  • 24. Okt. 2022  24. Okt. 2022

  • 0

Azra Zornić, apelantica pred Evropskim sudom za ljudska prava u Strazburu, nalazi se na protestima ispred OHR-a, na kojima je bila i prethodna dva puta.

S obzirom da su ovo treći protesti, prokomentarisala je da li se nada da će građani uspjeti.

"Tu smo da izrazimo svoje negodovanje, kakve će ono reperkusije imati to ostaje da se vidi. Do sada Schmidt nije poslušao građane prilikom protesta i radi je onako kako je htio, po vlastititoj samovolji. Međutim, građani ne odustaju i neće odustati. Valjda će se neko sjetiti da smijeni tog čovjeka i da nam dovede kvalitetnog, pravog, sposobnog visokog predstavnika koji će moći u cijeloj BiH djelovati u korist svih građana, rekla je Azra Zornić, prenosi Oslobođenje. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...