JEDNOSTAVNO I EFEKTNO: Charlize Theron u kombinaciji u kojoj dominira jedna od najljepših nijansi plave (FOTO, VIDEO)

Glumim Cleu i mogli bismo reći da imam puno posla. Još uvijek ne znam ko je ona tačno, odgovorila je na pitanje što može reći o svom liku.

  • Žena

  • 26. Okt. 2022  26. Okt. 2022

  • 0

Znatiželjni paparazzi ulovili su Charlize Theron prilikom dolaska u losanđelesku zgradu "El Capitan Entertainment Centre". U njoj se snima talk show američkog voditelja Jimmyja Kimmela, a slavna 47-godišnja oskarovka bila je jedna od njegovih gošći u najnovijoj epizodi.

Charlize je kod Jimmyja promovirala svoj novi film "The School For Good And Evil" koji se od 19. oktobra prikazuje na Netflixu, a dotakla se i svoje potencijalne nove uloge u franšizi "Doctor Strange".

Naime, glumica se pojavila na samom kraju filma "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" i to je bilo pravo iznenađenje jer njezina uloga uopće nije najavljena. Obožavatelji Marvela odmah su pretpostavili kako to znači da je Charlize sada dio franšize, ali glumica je okolišala oko potvrde te informacije.

Glumim Cleu i mogli bismo reći da imam puno posla. Još uvijek ne znam ko je ona tačno, odgovorila je na pitanje što može reći o svom liku.

Charlize Theron na snimanju talk showa Jimmyja KimmelaCharlize Theron na snimanju talk showa Jimmyja Kimmela (Foto: Profimedia)

Dobro raspoložena glumica na snimanje je došla u odličnoj odjevnoj kombinaciji u kojoj je dominirala jedna od najljepših nijansi plave boje, a po mišljenju mnogih i jedne od najljepših boja općenito. Naravno, u pitanju je kobalt-plava ili kraljevski plava boja.

Suknju vinil finiša i pulover Charlize Theron kombinirala je sa sandalamaSuknju vinil finiša i pulover Charlize Theron kombinirala je sa sandalama (Foto: Profimedia)

Odjenula je usku suknju mini-kroja s efektom vinila i visokim prorezom te je nadopunila predimenzioniranim vunenim puloverom u identičnoj nijansi. Umjesto gležnjača ili salonki odlučila se za sandale s tankim remenčićima i visokom potpeticom u crnoj boji, navodi Zadovoljna.hr. 

Charlize Theron u komadima kobalt-plave bojeCharlize Theron u komadima kobalt-plave boje (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...