„E, MILORADE, IZDALI SU VAS I ALEKSANDAR I ANA…“: Društvene mreže gore nakon Dodikove čestitke Ani Brnabić, oštre reakcije iz Srbije…

Među komentarima bio je i veliki broj onih uvredljivih, koje smo i ovoga puta izostavili.

  • Mini market

  • 27. Okt. 2022  27. Okt. 2022

  • 1

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon čestitke novoj-staroj premijerki Srbije Ani Brnabić od strane lidera SNSD-a Milorada Dodika.

"U ime građana Republike Srpske i u svoje lično ime, upućujem iskrene čestitke Ani Brnabić povodom izbora za predsjednika Vlade Republike Srbije" napisao je Dodik na svom Twitter profilu.

On je poručio da je uvjeren da će Brnabić u novom mandatu svojim predanim radom, političkim iskustvom i snažnom opredijeljenošću za dalji napredak Srbije, zajedno s ostalim članovima Vlade, učiniti sve da i dalje unapređuje poziciju Srbije na dobrobit svih građana.

"Vaš izbor na funkciju predsjednika Vlade važan je i za sve nas u Republici Srpskoj. Vi ste nebrojeno puta pokazali Vašu podršku i opredijeljenost za jačanje naših bratskih odnosa kroz realizaciju konkretnih projekata, a u skladu sa Sporazumom o specijalnim paralelnim vezam", poručio je Dodik.

Izrazio je uvjerenje da će  saradnja s Anom Brnabić na čelu Vlade i predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i u narednom periodu biti još čvršća i bolja.

"Uvjeren sam da ćete mudro i uspješno odgovoriti na sve izazove koji su pred Vama i da ćemo i u budućnosti još snažnije raditi na svim našim zajedničkim projektima koje smo dogovorili. Uz želju da i dalje nastavite s uspješnim radom, još jednom Vam iskreno čestitam", poručio je Dodik.

Nakon ovih Dodikovih riječi uslijedile su burne reakcije na Twitteru, a „Slobodna Bosna“ izdvojila je neke od najzanimljivijih.

Među komentarima bio je i veliki broj onih uvredljivih, koje smo i ovoga puta izostavili.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...