LIJEPA AMRA: Supruga Edina Džeke uskoro će roditi peto dijete, najnovijih fotografijama oduševila je fanove…

''Nas dvije, Milanom'', napisala je uz fotografiju Amra.

  • Estrada

  • 27. Okt. 2022  

  • 1

Amra Džeko, supruga bosanskohercegovačkog nogometaša Edina Džeke objavila je nove fotografije s trudničkim stomakom nakon što su ovog ljeta objavili da čekaju svoje četvrto dijete.

Lijepa Amra pozirala je u šetnji ulicama Milana, a odjenula je crnu usku haljinu koja je istaknula njene trudničke obline.

''Nas dvije, Milanom'', napisala je uz fotografiju Amra, a u komentarima su se svi složili da ovoj ljepotici trudnoća odlično stoji.

Amra ima i kćer Sofiju koju je dobila u braku s poduzetnikom Vladimirom Vićentijevićem.

Sarajevska glumica i manekenka prije je radila je u Los Angelesu, no karijeru Americi napustila je zbog ljubavi prema nogometašu i preselila se u Italiju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...