NEOČEKIVANI POTEZ AMERIČKOG MILIJARDERA: Elon Musk preuzeo Twitter i odmah vratio stari profil…

Inače, nakon te objave kontaktirao ga je upravo Musk.

  • HiTec

  • 29. Okt. 2022  

  • 1

Elon Musk (51) je u četvrtak završio preuzimanje Twittera, a već je u petak ponovno aktiviran profil Kanyea Westa (45) na toj društvenoj mreži.

Reperov račun na Twitteru je bio suspendiran ranije ovog mjeseca zbog antisemitskih komentara, a sada su ponovno vidljive njegove starije objave na toj platformi, 31,5 miliona njegovih pratitelja i njegovi lajkovi.

Nije jasno je li Muskovo preuzimanje povezano s Westovim reaktiviranjem računa.

West je početkom mjeseca na Twitteru napisao da će 'krenuti u defcon3 protiv Jevreja'. Taj tvit mu je i dalje izbrisan, ali profil mu je sad aktivan.

Inače, nakon te objave kontaktirao ga je upravo Musk.

- Danas sam razgovarao s Yeom i izrazio zabrinutost zbog njegovog nedavnog tvita, za koji mislim da ga je uzeo k srcu - podijelio je Musk tada vijest s pratiteljima na Twitteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...