ŠOKANTNE TVRDNJE IVANA BEGIĆA: „SDA naredila Arnautoviću da spasi HDZ; Na videosnimku sa sjednice se čuje da Arnautović šapće sekretaru -“Je li nije prošao ovaj HDZ-ov?!”“

"Građani BiH nisu psi koje CIK vodi u šetnju“, poručio je Ivan Begić.

  • Mini market

  • 29. Okt. 2022  29. Okt. 2022

  • 1

Ivan Begić, nezavisni kandidat za potpredsjednika bh. entiteta Republika Srpska bio je gost u programu Face TV-a.

Suad Arnautović je luđi nego što sam mislio, luđi je od Bidena. Priznao je da je radio po naredbi nekoga. Arnautović kaže da su ostali članovi CIK-a imali rezultate stare tri sata, a on stare pet minuta, a brojanje je završeno dan ranije. Arnautović je dobio telefonski poziv od SDA da spašava HDZ. Uzeo je pare za to što je uradio; Čestitam Dodiku na tome što je novi predsjednik RS i na povećanju Budžeta – da ih u zdravlju potroši;

Da je Arnautoviću punica Safija dostavljala rezulate, bili bi normalniji; Građani BiH nisu psi koje CIK vodi u šetnju“, poručio je Ivan Begić te nastavio:

„Pogledao bih Suada u oči i pitao da li ga je sramota. Ponaša se kao da je gospodar života i smrti. Članovi CIK-a su obične budale! To njihovo teško, naporno sjedenje i pi*anje po građanima košta pet hiljada maraka po glavi. Arnautovićev ego ne može da prihvati da mu neko suflira i govori tačne podatke! Na videosnimku sa sjednice se čuje da Arnautović šapće sekretaru: “Je li nije prošao ovaj HDZ-ov?!” Sekretar mu odgovara da nije!

Moji posmatrači kažu da je Milorad Dodik pobijedio Jelenu Trivić i teška srca sam mu čestitao! Nisam čestitao Davoru Pranjiću, jer to nije izborna volja! Suadovih pet deka nekome znače život! Arnautović se povremeno čuje sa Američkom ambasadom, a kaže da je CIK nezavisan! Zašto se čuje s bilo kojom ambasadom?! Nisam za ponavljanje izbora! Ponavljanje izbora košta dvanaest i po miliona! Ovo bi koštalo možda i više! Podnijet ću žalbu na odluku CIK-a i krivične prijave protiv članova CIK-a! Ja sam pobijedio nakaradni sistem! Meni ne treba funkcija potpredsjednika RS-a! Boli me i plakao bih što je nakon jučerašnje sjednice CIK-a jedan razred iz Banje Luke odlučio da ode iz BiH, a Arnautović ne osjeti gram odgovornosti, zaključio je Begić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...