NIKOLIĆ I AHMETOVIĆ U CAVTATU: “Rezultati lokalnih izbora u Crnoj Gori ne daju jasan pravac i komplikuju ulazak u EU”

Nikolić je Twitteru prenio poruku sa sastanka iz Cavtata.

  • Regija

  • 29. Okt. 2022  29. Okt. 2022

  • 0

Rezultati lokalnih izbora u Crnoj Gori ne daju jasan pravac, što komplikuje naš zajednički projekat “ulazak u EU”, zaključak je razgovora poslanika Demokratske partije socijalista (DPS) Andrije Nikolića sa izvjestiocem njemačkog SPD-a za ZB Adisom Ahmetovićem u Cavtatu.

Nikolić je Twitteru prenio poruku sa sastanka iz Cavtata.

"Želimo članstvo Crne Gore u Evropskoj uniji, ali za to su potrebni nova politička stabilnosti i reforme", naveo je on, nakon susreta sa Ahmetovićem.

Nikolić učestvuje na Međunarodnoj konferenciji političkih predstavnika socijaldemokratske orijentacije iz Jugoistočne Evrope u Cavtatu, navodi Pobjeda.me. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...