MIRJANA KARANOVIĆ U ŠOKU: "Zaprepaštena sam... Rekla je da je 'moja majka luda i da će ih sve zapaliti'"

Slučaj je prijavljen policiji.

  • Hronika

  • 29. Okt. 2022  

  • 0

Poznata glumica Mirjana Karanović jučer je saslušana zbog sumnje da je prije dva dana oko 15.30 sati u Katanićevoj ulici u Beogradu nanijela teške tjelesne povrede Snežani S. (82), koja je zadobila frakture butne kosti.

Kako su objavili mediji u Srbiji, zamjenik tužioca Prvog OJT naložio je da se protiv Mirjane Karanović redovnim putem podnese krivična prijava za krivično djelo teška tjelesna povreda.

Tim povodom oglasila se i glumica.

"Zaprepaštena sam. Ona je došla na moja vrata i napala me, a ne ja kod nje. Ta komšinica je rekla da je moja majka 'luda' i da će ih sve zapaliti. Jedno četiri žene imaju na ulazu koje me prisiljavaju da je smjestim u dom. Ne razmišljam o tome, moja majka je dobro. Polomila je butnu kost, tako kažu. Kada je pala, nastavila je da viče na mene, nisam mislila da je tako ozbiljno. Dok je došla hitna pomoć, bila sam sve vrijeme tu. Njen sin je zvao hitnu. Sada sam kod ljekara, imam dokaze da je ona mene napala, da ne bude da sam samo ja nju, ostala sam na nogama, ali je ona pala, nisam je namjerno gurnula. Mislim da su iz ortopetidije poslali zahtjev za policiju, ne znam ništa više o tome. Dala sam izjavu u policiji", rekla je Mirjana Karanović za Blic.

Na pitanje ukoliko dođe do krivičnog gonjenja, da li će odgovoriti prijavom, glumica je potvrdila.

"Kako da ne, pokušaću da se odbranim", zaključila je Karanović.

Podsjetimo, starica S.S. (82), zadobila je teške tjelesne povrede u četvrtak u Katanićevoj ulici, gdje je došlo do verbalne rasprave, a zatim i fizičkog kontakta sa glumicom Mirjanom Karanović.

Povrijeđena baka je odmah zbrinuta na Banjici, gdje su joj konstatovane teške tjelesne povrede, prelom kuka, a zadržana je na daljem liječenju.

Baka je komšinica Mirjanine mame i otišla je kod Mirjane i postavila joj pitanje u vezi sa njegom njene majke, a u tom razgovoru je navodno došlo do povlačenja za bluzu, a žena je pala. Slučaj je prijavljen policiji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...