OGLASIO SE I DODIK: "Osuđujem sve one koji su snimili i javno širili snimak. Zaslužuju..."

"Korisnici društvenih mreža imaju slobodu da pišu i objavljuju šta hoće, ali ako ona nije praćena odgovornošću, onda može da završi onako kako smo vidjeli na tragičnom slučaju u Laktašima", poručio je Dodik.

  • Vijesti

  • 30. Okt. 2022  30. Okt. 2022

  • 7

Nakon tragedije u Laktašima oglasio se i član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik.

-Tragedija u Laktašima treba da bude upozorenje svima da poštuju ljudski život i dostojanstvo u svakoj prilici i na svakom mjestu.

Korisnici društvenih mreža imaju slobodu da pišu i objavljuju šta hoće, ali ako ona nije praćena odgovornošću, onda može da završi onako kako smo vidjeli na tragičnom slučaju u Laktašima.

Osuđujem sve one koji su snimili i javno širili snimak. Zaslužuju da snose javnu osudu i krivičnu odgovornost. U narednom periodu radićemo na dopuni postojećih zakonskih rješenja, kojima ćemo jače sankcionisati one koji ovim vidom nasilja ugrožavaju druge osobe, poručio je Dodik.

Podsjetimo, nakon tragične smrti mladića iz Laktaša jučer se oglasio i predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović.

Njegovu izjavu možete pročitati OVDJE.

(SB)

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...