TRAGEDIJA U POZNATOM LJETOVALIŠTU: Državljanka Slovenije poginula nakon što je ogromni kamen pao na hotel, dramatična akcija spašavanja njenog sina...

Porodica se trebala vratiti u domovinu u nedjelju.

  • Hronika

  • 30. Okt. 2022  

  • 0

Ogroman kamen pao je sa brda i uništio dvije sobe u priobalnom hotelu na grčkom otoku Kreti, usmrtivši Slovenku u snu i ranivši njenog malog sina, saopćila je policija.

Nesreća se dogodila u ranim jutarnjim satima u nedjelju u studiju Markos, porodičnom kompleksu soba za iznajmljivanje na plaži, izgrađenom ispod kamenite padine.

Porodica se trebala vratiti u domovinu u nedjelju.

Policija je saopćila da je kamen uništio dvije sobe. Žrtvin 51-godišnji suprug bio je u drugoj prostoriji i nije povrijeđen, prenosi Reuters.

Pod ruševinama su zatrpani 47-godišnja žena i njen osmogodišnji sin.

Oko 50 vatrogasaca izašlo je na teren i uspjelo spasiti dječaka nakon sat vremena kopanja po ruševinama. Dječakova majka je pronađena mrtva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...