DETALJI STRAVIČNE SAOBRAĆAJNE NESREĆE U BiH: Automobil završio na krovu, vozaču ugrožen život...

Kako je potvrđeno radi se o vozaču automobila marke Fiat, koji je, kako nam je rečeno, udario u brdo i od jačine udara se prevrnuo na krov.

  • Hronika

  • 30. Okt. 2022  

  • 0

U saobraćajnoj nesreći koja se desila večeras u mjestu Grabovica između Mostara i Jablanice teške tjelesne povrede zadobila je jedna osoba.

Kako je potvrđeno radi se o vozaču automobila marke Fiat, koji je, kako nam je rečeno, udario u brdo i od jačine udara se prevrnuo na krov.

On je vozilom hitne pomoći prebačen u mostarsku bolnicu gdje mu se pruža ljekarska pomoć.

Vozilo se trenutno uklanja sa saobraćajnice, nakon čega će, po okončanju uviđaja koji provode pripadnici MUP-a HNK, saobraćaj na ovoj dionici biti normalizovan.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...