STRAVIČNA SNIMKA IZ SUSJEDSTVA ŠOKIRALA JAVNOST: Pokrenuta potraga za pomahnitalim nasilnikom koji je brutalno tukao svoju kćerku (VIDEO)

Video pokazuje brutalno nasilje nad mladom, u medijima neimenovanom teniserkom.

  • Hronika

  • 30. Okt. 2022  

  • 2

Jeziva snimka iz Beograda proširila se društvenim mrežama. Javnost je zgrožena snimkom na kojoj otac, ko zna čime potaknut, prebija vlastitu kćerku na jednom teniskom terenu zemljane podloge.

Video pokazuje brutalno nasilje nad mladom, u medijima neimenovanom teniserkom. Ne može se prosuditi radi li se o događaju nakon treninga ili meča, ali jasno se vidi ponašanje muškarca za svaku osudu. Prvo je nogom udario svoju kćerku u stomak, a onda je uz urlike uslijedilo i nekoliko udaraca dlanom u glavu, u punom zamahu. Nesretna teniserka potom je sjela na klupu, ali muškarac se nastavio iživljavati.

Povukao je djevojku za kosu, bacio na pod i nastavio je udarati nogama dok je ležala na tlu.

Prema informacijama dijela medija iz Srbije, navodni povod za ovaj čin je očevo mišljenje da se njegova kćerka nije dovoljno trudila.

Javno tužilaštvo u Beogradu saopćilo je kako je utvrđen identitet oca te da je riječ o kineskim državljanima koji privremeno borave u Srbiji.

"Imajući u vidu da otac, za kojeg postoji osnovana sumnja da je izvršio krivično djelo ‘Nasilje u porodici‘, nije dostupan državnim organima, po nalogu dežurnog zamjenika raspisana je potraga. Kada i ako bude pronađen, tužilaštvo će odmah poduzeti nužne mjere u cilju daljeg procesuiranja, a o čemu će javnost biti obaviještena", navedeno je u saopćenju tužilaštva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...