GREŠKA DO GREŠKE: Dalmatinac se u kvizu „Potjera“ propisno obrukao, priznao za koga navija u nogometu, a onda je uslijedio novi debakl…

Nakon tog pitanja svirao je zvuk za kraj, te se tako nije mogao natjecati u završnoj potjeri. 

  • Show

  • 01. Nov. 2022  01. Nov. 2022

  • 0

Takmičar Ante (22) iz Splita prvi puta sudjelovao je u 'Potjeri', a sinoć je šokirao voditelja Joška Lokasa priznanjem da navija za zagrebački Dinamo.

Ante je zaredao nekoliko netačnih odgovora, kada se našao ispred lovkinje Morane Zibar. Na pitanje 'Na kojem otoku ne postoji istoimeno naselje?' netačno je odgovorio da je riječ o Olibu, dok je tačan odgovor na Šolti. 

Nije znao odgovor niti na pitanje "Koji je nogometaš svojedobno rekao 'Igrao sam za Hajduk i još neke manje klubove vanka."?' Rekao je kako ne zna te je pokušao pogoditi i odabrao Igora Štimca, no tačan odgovor bio je Alen Bokšić

24sata

Još jedno pitanje na koje nije znao tačan odgovor bilo je "Empire State of Mind otpjevali su Jay-Z i Alicia Keys, a "Splitsko stanje uma". Odgovorio je da je riječ o Dječacima, ali tačan odgovor bio je The Beat Fleet ili TBF.

Nakon tog pitanja svirao je zvuk za kraj, te se tako nije mogao natjecati u završnoj potjeri. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...