BURNO U BANJOJ LUCI: Posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske, po hitnom postupku...

Opozicija sprema odgovor.

  • Vijesti

  • 01. Nov. 2022  

  • 0

Narodna skupština Republike Srpske sutra će na posebnoj sjednici u Banjoj Luci razmatrati Prijedlog republičkog budžeta za narednu godinu po hitnom postupku, te Prijedlog programa ekonomskih reformi za period 2023-2025. godine po hitnom postupku.

Na dnevnom redu je i Prijedlog zakona o izvršenju budžeta RS-a za narednu godinu po hitnom postupku, najavljeno je iz Narodne skupštine Srpske.

Pred poslanicima će se naći i prijedlozi odluka o dugoročnom i kratkoročnom zaduživanju Republike Srpske za narednu godinu, te o iznosu garancija koje može izdati taj bh. entitet u narednoj godini.

Početak sjednice zakazan je za 11.00 sati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...