"VELIKA NAM JE ČAST I ZADOVOLJSTVO": Vlade Divac dobio crnogorski pasoš, uručio mu ga je Dritan Abazović

"Velika nam je čast i zadovoljstvo što imamo priliku crnogorski pasoš uručiti legendi svjetske košarkaške, kakav je Vlade Divac", istakao je predsjednik Vlade Crne Gore.

  • Sport

  • 01. Nov. 2022  

  • 0

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović danas je uručio crnogorski pasoš čuvenom košarkašu i NBA zvijezdi - Vladi Divcu.

"Velika nam je čast i zadovoljstvo što imamo priliku crnogorski pasoš uručiti legendi svjetske košarkaške, kakav je Vlade Divac", istakao je predsjednik Vlade Crne Gore.

Proslavljeni jugoslovenski i srbijanski košarkaš Vlade Divac zahvalio se na dodijeljenom pasošu i istakao da mu ovo emotivno puno znači, navodeći da njegovi preci potiču iz Crne Gore i da s obzirom na to da prethodnih nekoliko godina veliki dio uglavnom provodi na Luštici, Crna Gora za njega predstavlja drugu kuću.

Ovaj bivši centar je u karijeri igrao za Slogu, Partizan, LA Lakerse, Charlotte Hornetse, Crvenu zvezdu i Sacramento Kingse. S reprezentacijom Jugoslavije osvojio je zlato na Svjetskom prvenstvu 1990. i 2002. te bronzanu medalju 1986. godine.

Jedan od sedmorice NBA igrača sa 13.000 postignutih poena, 9.000 skokova, 3.000 asistencija i 1.500 blokada.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...