ZABAVNO KOD BECKAMOVIH: "Izbavitelj" David je kuhao večeru, a supruga ga pohvalila (VIDEO)

David je u videu obučen u kostim po uzoru na lika iz crtanog filma 'Izbavitelji'.

  • Show

  • 01. Nov. 2022  01. Nov. 2022

  • 0

Bivši nogometaš David Beckham (47) i njegova supruga Victoria (48) u braku su već 23 godine, a njihova ljubav svakim je danom sve jača. To se može vidjeti i u novom videu koji je David objavio na Facebooku.

Victoria je snimila supruga koji je pravio jelo za svoju porodicu, a njezina reakcija pokazuje koliko je zahvalna na svom mužu. David je u videu obučen u kostim po uzoru na lika iz crtanog filma 'Izbavitelji'.

"Postoji li nešto što 'Mr. Incredible' ne može napraviti? Impresionirana sam. Pogledajte što mene dočeka kod kuće", rekla je Victoria u pozadini, dok je David provjeravao hranu u pećnici.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...