EROL AVDOVIĆ, IZ NEW YORKA: „Nova partija šaha oko Bosne opet se igra se opet na East Riveru…“

"Pratit ćemo svaki potez i svaku riječ. I izvještavati s lica mjesta", poručio je Avdović.

  • Vijesti

  • 02. Nov. 2022  

  • 1

Uoči sjednice Vijeća sigurnosti UN-a posvećene šestomjesečnom izvještaju OHR-a o stanju u BiH na društvenim se mrežama oglasio i bh. novinar Erol Avdović, dugogodišnji izvještač iz New Yorka.

-Sjednica Vijeća sigurnosti UN-a posvećena šestomjesečnom izvještaju OHR-a o stanju u Bosni i Hercegovini, održat će se, saznajem, u poslijepodnevnim satima u 15 sati po istočno-američkom vremenu. S obzirom da ovdje još nismo prešli na zimsko vrijeme znači 20 sati po našem vremenu.

Ako Rusi opet pogrešno budu kalkulisali, da NATO (možda) ne bi aktivirao svoje vojnike u BiH, ili čak poslao cijelu brigadu, jer im se to čini "nemogućom misijom" onda bi Moskva mogla reagovati impulsivno u UN-u. Nova partija šaha oko Bosne opet se igra se opet na East Riveru.

Pratit ćemo svaki potez i svaku riječ. I izvještavati s lica mjesta, poručio je Avdović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...