NIKO NIJE MOGAO PRETPOSTAVITI: Legendarni defanzivac Barcelone i španske reprezentacije objavio kraj nogometne karijere! (VIDEO)

Sada je u emotivnom obraćanju na društvenim mrežama objavio kako će u subotu posljednji put kao profesionalni nogometaš istrčati na Camp Nou u dresu Barcelone.

  • Sport

  • 03. Nov. 2022  03. Nov. 2022

  • 0

Legendarni defanzivac Barcelone i španske reprezentacije Gerard Pique objavio je kraj karijere. Na društvenim mrežama je objavio kako će mu utakmica protiv Almerije ove subote biti posljednja.

Pique je u februaru ove godine napunio 35 godina, a ove sezone odigrao je devet utakmica za Barcelonu, pet u prvenstvu, četiri u Ligi prvaka.

Sada je u emotivnom obraćanju na društvenim mrežama objavio kako će u subotu posljednji put kao profesionalni nogometaš istrčati na Camp Nou u dresu Barcelone.

Vi ste mi dali sve, želim reći da su se snovi ovog djeteta ostvarili, želim vam reći da je vrijeme za zatvorimo krug. Uvijek sam govorio da nakon Barce neće biti druge ekipe, i tako će biti. Ove subote odigrat ću posljednju utakmicu”, poručio je između ostalog Pique.

Barcelona će Almeriju ugostiti u subotu od 21 sat.

Pique je u bogatoj karijeri odigrao 666 utakmica, zabio 58 golova uz 14 asistencija. Za reprezentaciju Španjolske u 102 nastupa zabio je pet golova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...