ČEDOMIR JOVANOVIĆ TVRDI: "Mog sina nisu primili na Harvard jer nismo uveli sankcije Rusiji"

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović rekao je da njegovog sina nisu primili na Harvard, Stanford i još tri univerziteta jer Srbija zemlja nije uvela sankcije Rusiji.

  • Regija

  • 04. Nov. 2022  04. Nov. 2022

  • 2

„Moj Mihajlo je u februaru aplicirao za Harvard, Stenford i još tri univerziteta. Prošao je na svih pet, obavljen je je intervju i dobio mejl da će ga obavijestiti o početku školske godine, proceduri upisa… U aprilu je dobio mejl da je njegovo upisivanje odloženo“, rekao je Jovanović.

On je dodao da je sa svih pet univerziteta stigao isti mail, a da je poslije raspitivanja zbog čega se to desilo zaključak da je odbijen jer Srbija nije uvela sankcije Rusiji.

„Zato što nismo uveli sankcije Rusiji. U njegovoj školi u Edinburgu je bio profesor Rus, svi su ga voljeli, ali su ga zamolili da više ne dolazi. To je otišlo u tu krajnost. i Srbija mora u jednom trenutku da donese odluku“, rekao je Jovanović za  N1 Beograd.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...