NEBOJŠA VUKANOVIĆ SE OBRUŠIO NA DRAŠKA STANIVUKOVIĆA: "On je politički sazreo, a ja ostao mali dječak koji PIŠKI U TUTU"

Vukanović tvrdi da je ovim poslata simbolična poruku da se gradonačelnik Banjaluke nagnuo i otupio oštricu, te napravio politički zaokret.

  • Vijesti

  • 05. Nov. 2022  05. Nov. 2022

  • 1

Lider pokreta Za pravdu i red, Nebojša Vukanović danas se žestoko obrušio na gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića jer je svečano otvorio radove na gradnji novog mosta u naselju Česma sa članom Predsjedništva BiH, Miloradom Dodikom.

Vukanović tvrdi da je ovim poslata simbolična poruku da se gradonačelnik Banja Luke nagnuo i otupio oštricu, te napravio politički zaokret.

"Samo dan nakon što je na dugo najavljivanoj konferenciji za novinare oštro napao i izvrijeđao mene i opoziciju, tražeći ostavke, tvrdio da je odrastao i politički sazreo, jer ne napada više Dodika i režim, bata i seku, a ja ostao mali dječak u politici koji piški u tutu, jutros je gradonačelnik Banjaluke svečano otvorio radove na gradnji novog mosta u naselju Česma sa članom Predsedništva BiH, te „prijateljem“ i „saborcem“, kako naziva predsjednika Skupštine grada Banjaluka i novog poslanika Mladena Ilića", napisao je Vukanović na svom blogu.

On kaže da je puno simbolike u jednoj fotografiji, na kojoj, sada već politički „odrastao“ Stanivuković, pokazuje Dodiku kuda je trasa puta i mosta.

Vukanović ističe da su na sličan način Obren Petrović, pokojni Mićo Mićić ili Vasilije Perić obilazili i polagali kamen temeljac za bolnicu i autoput sa Dodikom, pravdajući to interesom Doboja, Bijeljine i Ugljevika, a svi znaju kako je sve na kraju završilo.

On dodaje da bi u uređenoj zemlji gradonačelnik otvarao radove sa direktorom Puteva Srpske, ministrom saobraćaja ili premijerom, ali nikako sa članom Predsjedništva BiH, koji nema nikakve institucionalne veze sa ovom investicijom.

"Ali, očito da je bilo važno poslati simboličnu poruku da se gradonačelnik Banjaluke nagnuo i otupio oštricu, napravio zaokret koji primijete svi laici, a on to pravda 'političkom zrelošću'. Zanimljivo da su RTRS i ATV isjekli iz kadra Stanivukovića", tvrdi Vukanović.

On kaže da nema potrebe da načelnici i gradonačelnici vode neke ratove sa Vladom i vlastima, ali da nema ni potrebe da se rade ovakve stvari, jer nisu Banjalučani glasali za „Stanivukovića da bi držao pod ruku, slikao se i ulizivao Dodiku, crtao regulacione planove po želji tajkuna, već da bi raskrstio sa negativnim pojavama u Banjaluci“.

Vukanović je najavio da će uskoro objaviti i detaljniji odgovor i video kolumnu Stanivukoviću i osvrt na njegov zaokret.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...