KRALJ CHARLES SASUO BUJICU PSOVKI DONALDU TRUMPU: Bivši predsjednik SAD-a podrugljivo komentirao...

Palača je u svom saopćenju istakla da smatra kako je odluka medija da objave golišave Kateine fotografije ‘groteskna’.

  • Svijet

  • 06. Nov. 2022  06. Nov. 2022

  • 0

Odlomci iz nadolazeće biografije Christophera Andersena "The King: The Life of Charles III" (Kralj: Život Charlesa III) otkrivaju kako bivši američki predsjednik Donald Trump navukao bijes tadašnjeg princa Charlesa i njegovih sinova Williama i Harryja, kada je komentirao Kate Middleton na Twitteru.

Naime, časopis Closer je 2012. godine objavio njene fotografije u toplesu, što je Trump podrugljivo komentarisao na svom Twitter profilu.

“Kate Middleton je sjajna, ali ne bi se trebala sunčati gola, napisao je tada i dodao: 'Ko ne bi fotografirao Kate i zaradio hrpu novaca dok se sunča gola'".

Iz biografije se saznaje da je njegov postupak silno naljutio kralja Charlesa i prinčeve Williama i Harryja, što je otkrio jedan batler iz Clarense Housea. Prema njegovim riječima, iz Charlesa i prinčeva je izašla ”bujica psovki”, prenosi Newsweek.

Trump je komentarisao fotografije i u talk showu ‘Fox and Friends‘. “Iako smo svi obožavatelji Kate, možete li zamisliti zašto bi ona bila vani gola? Zapitao se i dodao: 'Zašto bi stajala gola u bazenu ili gdje god bila. Ona je Kate. Užasno je to što su napravili, užasno je što su je fotografisati, ali čovječe, kako možeš napraviti tako glupu stvar?'"

Palača je u svom saopćenju istakla da smatra kako je odluka medija da objave golišave Kateine fotografije ‘groteskna’.

Kate i William su u konačnici dobili odštete, međutim kraljevska porodica smatra da to ne umanjuje nanesenu štetu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...