FAVORIZIRA BLJEŠTAVILO: Salma Hayek u haljini zbog koje su sve oči gledale u zanosnu glumicu (FOTO)

Salma Hayek velika je ljubiteljica izrazito visokih platformi, a i za ovo svečano večernje izdanje izabrala je takve cipele, tačnije sandale s debelom metalik srebrnom platformom, koje su izvirivale ispod dugačke haljine.

  • Žena

  • 07. Nov. 2022  

  • 0

Salma Hayek bila je gošća na tradicionalnoj svečanosti LACMA Art+Film Gala, koja se održava u Los Angelesu. Slavna glumica došla je sa svojim suprugom, modnim mogulom Françoisom-Henrijem Pinaultom, a bračni par skupa je pozirao na crvenom tepihu, koji je za ovu priliku bio plav.

Kada bira kombinacija za crveni tepih, Salma Hayek favorizira blještavilo, pa i prenaglašenost, a upravo takva bila je i toaleta modne kuće Gucci koju je nosila na svečanoj večeri LACMA Art+Film Gala održanoj u losanđeleskom muzeju umjetnosti. Zavodljiva haljina u potpunosti je prekrivena svjetlucavim umjetnim dijamantima, a boje se prelijevaju iz zelene u ružičastu s ombre efektom.

Salma Hayek na gala događanju LACMA u zavodljivoj haljini modne kuće Gucci - 7

Struk je dodatno naglašen tankim srebrnim pojasom, a takve su i tanke naramenice, dok se na predjelu izraženog dekoltea nalazi nježna ružičasta čipka. Svjetlucavu kreaciju Salma je upotpunila dugačkim rukavicama od istog materijala kakvog je i haljina, ukrašenima glamuroznim dijamantnim narukvicama brenda skupocjenog nakita Rahaminov.

Salma Hayek velika je ljubiteljica izrazito visokih platformi, a i za ovo svečano večernje izdanje izabrala je takve cipele, tačnije sandale s debelom metalik srebrnom platformom, koje su izvirivale ispod dugačke haljine, navodi Zadovoljna.hr.

Salma Hayek na gala događanju LACMA u zavodljivoj haljini modne kuće Gucci - 4

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...