NEBOJŠA VUKANOVIĆ NASTAVLJA PROZIVATI GRADONAČELNIKA BANJA LUKE: "Pij šerbeta Draško iz čaše Dodikove, pa sjekiru čekaj među uši"

"Nekada je i Stanivuković bio zagovornik borbe bez kalkulisanja, ili mi ili oni, ratovao sa Dodikom koji ga je vrijeđao i psovao majku, na toj politici i krilima dobio podršku Banjalučana, a onda se zaokrenuo", kaže Vukanović.

  • Politika

  • 07. Nov. 2022  07. Nov. 2022

  • 1

"Preko mnogih stvari mogu preći, ali nikako preko izdaje naroda, koketiranja sa režimom i prelaska na drugu stranu, ma ko da je u pitanju. Intimiziranje, tihi razgovori, javni sastanci, saradnja na projektima i „simbioza“ sa režimom je crvena linija i nešto preko čega ne mogu preći Drašku Stanivukoviću, koji je napravio ogroman zaokret. Niko nije mogao igrati igre sa Uzurpatorom i beskrupuloznim makijavelistom, jer je svakog iskoristio pa pregazio, a siguran sam da će slično na kraju, kad odigra ulogu koju mu je namijenio, slično proći i potrošeni gradonačelnik Banjaluke", piše političar Nebojša Vukanović na svom blogu.

Zbog toga sam mu i citirao Njegoša iz Gorskog vijenca i stih „pij šerbeta iz čaše svečeve pa sjekiru čekaj među uši“, a dovoljno je vidjeti primjerenog Igora Radojičića, da ne govorim o Tadiću, Šešiću, Paviću i ostalim, koji su ulazili u kolo i pakt sa đavolom pa su nestali, kad ih je jednokratno iskoristio kao toalet papir. Nema opravdanja za Stanivukovića i njegovu „simbiozu“ jer je to izdaja svih onih koji su glasali za njega, ne da pravi simbioze već da bude drugačiji i ne koketira sa Mafijom na vlasti, neprijateljima svog naroda.

"Nekada je i Stanivuković bio zagovornik borbe bez kalkulisanja, ili mi ili oni, ratovao sa Dodikom koji ga je vrijeđao i psovao majku, na toj politici i krilima dobio podršku Banjalučana, a onda se zaokrenuo, postao servis tajkuna, saradnik režima, koji umjesto rušenja dva nelegalna sprata Grand trejda gradi Radišiću kružni tok i novi put oko ovog kompleksa, da podigne cijenu kvadrata, daje dozvole Kaji, Saviću i drugim tajkunima bliskim režimu", navodi Vukanović.

Neću imati milosti prema bilo kome ko pređe na drugu stranu, mada ne mora formalno već suštinski jer nismo naivni, jer se narod ne smije iznevjeriti, a puno je pitanja koja ću postavljati Stanivukoviću a koja traže odgovore.

Čudno je da se Stanivuković sastao sa Branislavom Borenovićem i Jelenom Trivić istu veče kada je ispljuvao mene i opoziciju na konferenciji za novinare, tražio njihove ostavke, da su pozirali kamerama i prijatno razgovarali, a da danima ćute, ne odgovaraju na njegove ultimativne zahtjeve za njihovim smjenama u PDP-u, pružajući mu tako otvorenu ne samo prećutnu podršku. To jeste njihov problem, ali moraju biti svjesni da su oni, ali i narod, i do sada platili preskupu političku cijenu ustupaka koje mu stalno čine, jer bi morale da postoje jasne crvene linije preko kojih se ne smije preći.

alt

Pogledajte video kolumnu, odgovore na pitanja i obraćanje gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...