OGLASIO SE DIDIER DROGBA NAKON OBJAVA DA JE PREŠAO NA ISLAM: "Nezapamćena pometnja..."

Vijest se brzo proširila na društvenim mrežama...

  • Sport

  • 07. Nov. 2022  07. Nov. 2022

  • 0

Legendarni napadač iz Obale Slonovače Didier Drogba izazvao je veliku pometnju na društvenim mrežama nakon što su se pojavile fotografije sa navodne ceremonije konvertovanja. Ipak, iskusni as je to demantovao i objasnio je šta se desilo.

Vijest se brzo proširila na društvenim mrežama, ali ispostavilo se da nije tačna, dok Drogba tvrdi da je na fotografijama na kojima je prikazano kako se moli, samo odavao poštovanje svojim susjedima muslimanima.

"Ova priča postaje viralna, ali nisam promijenio vjeru. Samo sam odavao poštovanje braći muslimanima koje sam posjetio u svom selu. Trenutak zajedništva. Puno ljubavi i blagoslova svima", napisao je legendarni Drogba.

alt

Osim Chelseaja, za koji je u dva navrata odigrao 254 utakmice i postigao 104 gola, Drogba je nastupao još za Le Mans, Guingamp, Marseille, Shangai, Galatasaray, Montreal i Phoenix.

Za reprezentaciju Obale Slonovače odigrao je 105 utakmica i postigao 65 golova.

Podsjetimo, nedavno je Clarence Seedorf, bivši veznjak Milana i Nizozemske objavio vijest da je prešao na islam, a prije njega to su učinii i asovi kao što su Emmanuel Adebayor i Franck Ribéry.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...