NEVJEROVATAN PEH: Jednu ženu je čak tri puta pregazio vlastiti automobil, sve je počelo velikom greškom…

Riječ je o Renault Scenicu treće generacije, a gotovo je sigurno da vozačica nije aktivirala parkirnu kočnicu.

  • Auto

  • 08. Nov. 2022  

  • 0

Vozačicu je nekoliko puta pregazio vlastiti automobil u Švicarskoj, nakon čega je 45-godišnjakinja s teškim ozljedama prevezena u bolnicu.

Nesretna vozačica svoj je automobil parkirala u gradu St. Gallenu, u sjeveroistočnoj Švicarskoj, te ostavila upaljeni motor kada je izašla iz automobila. Pretpostavlja se da je to učinila kako bi istovarila nešto iz automobila, objavila je gradska policija. Što se, potom, tačno dogodilo nije još sasvim jasno.

Prema riječima svjedoka, žena je stajala iza svog vozila kada se ono počelo kretati unazad, te ga je pokušala zaustaviti. Nakon nekoliko metara je pala, pa ju je pregazio vlastiti automobil. Automobil se zatim nastavio kretati unatrag sve dok se nije sudario s drugim vozilom parkiranim uz rub ceste. Vozilo je zatim ponovno, zbog siline udara, krenulo naprijed i ponovno pregazilo ženu.

Ali ni tu nije bio kraj jer je auto zatim udario u rubnik, pokrenuo se ponovno unatrag te treći put prešao preko vozačice. Tek tada se automobil zaustavio uz ogradu. Incidentu je svjedočilo više osoba, a vijest su objavili svi švicarski mediji. Ovaj nevjerovatni slijed događaja sada ispituje policija i provodi uviđaj, a vozilo je zaplijenjeno i odvučeno. Riječ je o Renault Scenicu treće generacije, a gotovo je sigurno da vozačica nije aktivirala parkirnu kočnicu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...