ZA OVU GODINU: Glumac Chris Evans je najseksipilniji muškarac svijeta prema izboru magazina People

Proglašenje najseksipilnijeg muškarca magazin People priređuje svake godine počevši od 1985. s inauguracijskim dobitnikom Melom Gibsonom.

  • Sex i grad

  • 08. Nov. 2022  

  • 0

Magazin People proglasio je glumca Chrisa Evansa ovogodišnjim najseksipilnijim muškarcem na svijetu.

 

Zvijezda filma "The Gray Man" i Marvelovog "Captain America" proglašen je ovogodišnjim dobitnikom titule tokom emisije "The Late Show With Stephen Colbert" u ponedjeljak navečer.

"Sa poniznošću i zahvalnošću oduševljen sam što mogu objaviti da mi je časopis People odlučio dodijeliti nevjerojatnu čast", počeo je Colbert uz glasan aplauz prije nego što je otkrio svoju šalu, "proglašenja najseksipilnijeg muškarca na svijetu drugu godinu zaredom!"

Iako se Evans nije pojavio u studiju tokom emisije, produkcija je emitirala unaprijed snimljeni segment koji prikazuje Evansa i pobjednika u izboru za najseksipilnijeg muškarca svijeta 2016. Dwaynea Johnsona.

 "Moja mama će biti tako sretna", rekao je Evans za People u članku koji je otkrio da je on ovogodišnji pobjednik.

"Ponosna je na sve što radim, ali ovo je nešto čime se stvarno može pohvaliti", dodao je.

 Proglašenje najseksipilnijeg muškarca magazin People priređuje svake godine počevši od 1985. s inauguracijskim dobitnikom Melom Gibsonom. 

Prošlogodišnji dobitnik bio je Paul Rudd, dok su ostali nedavni dobitnici Michael B. Jordan, John Legend, Idris Elba i Blake Shelton.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...