U TOKU SU KDZ PREGLEDI: Tri dojave o eksplozivnim napravama u tuzlanskim školama

U toku je kontradiverzioni (KDZ) pregled kojim će se utvrditi da li je riječ o lažnim dojavama, naveli su iz tuzlanske policije.

  • Hronika

  • 10. Nov. 2022  

  • 0

U dvije tuzlanske srednje škole jutros su upućene tri dojave o postavljenim eksplozivnim napravama, potvrđeno je iz MUP-a Tuzlanskog kantona.

- Imamo tri dojave putem telefona od nepoznatih osoba o postavljenim nepoznatim napravama u dvije srednje škole u Tuzli. Riječ je o Medicinskoj školi za koju je dojava došla u 9.53 sati i Elektrotehničkoj školi sa dojavama u 10.11 i 10.17 sati - potvrđeno je iz Uprave policije MUP-a TK.

U toku je kontradiverzioni (KDZ) pregled kojim će se utvrditi da li je riječ o lažnim dojavama, naveli su iz tuzlanske policije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...