„PIKSI SE JAKO KOCKA…“: Englezi pišu o velikim problemima u reprezentaciji Srbije pred Svjetsko prvenstvo u Kataru

I drugi strani mediji pišu o problemima u reprezentaciji Srbije.

  • Sport

  • 12. Nov. 2022  

  • 0

Reprezentaciji Srbije ovo će biti prvo veliko natjecanje nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018., kada je ispala u grupi. Na ovom Mundijalu izvukla je gotovo identičnu grupu. Uz Brazil i Švicarsku, s kojima je igrala i prije četiri godine, protivnik će joj biti Kamerun.

Srbija ima velikih problema zbog ozljede napadača Aleksandra Mitrovića, ali čini se kako je situacija još ozbiljnija, i to opet u napadu. Naime, Dušan Vlahović je ozlijeđen. U Juventusu je posljednjih nekoliko dana trenirao po posebnom, individualiziranom režimu i zasad nije sigurno hoće li biti spreman za utakmicu protiv Brazila na otvaranju grupne faze.

O popisu igrača koji je objavio Dragan Stojković pišu i Englezi. Tako Daily Mail navodi da se srbijanski selektor "jako kocka" jer u Katar vodi dvije ozlijeđene zvijezde, čije je igranje na turniru neizvjesno.

I drugi strani mediji pišu o problemima u reprezentaciji Srbije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...