SLAVNA GLUMICA ZAGAZILA U SEDMU DECENIJU ŽIVOTA: Prva čestitka za rođendan stigla od partnerice njenog bivšeg…

Proslavila je 60. rođendan, iako su rijetki oni koji bi joj dali baš tu brojku obzirom na njezin izgled.

  • Show

  • 13. Nov. 2022  

  • 0

Demi Moore. slavna holivudska glumica proslavila je 60. rođendan, povodom kojeg je dobila brojne čestitke, među kojima su i ona njezinog bivšeg supruga Brucea Willisa i njegove nove supurge Emme Heming.

"Volimo te iznutra i izvana", poručila joj je Emma putem objave na profilu na Instagramu, držeći Deminu knjigu "Inside Out" ispred sebe, a glumica je podijelila čestitku.

Emma i Demi postale su bliske prijateljice i obje pomažu Bruceu da se nosi sa zdravstvenim problemima, otkako mu je dijagnosticirana afazija.

Demi je bila u braku s Bruceom od 1987. do 2000. i zajedno imaju tri kćeri - Rumer Willis, Scout Willis i Tallulah Willis, a unatoč razvodu bivši par godinama je ostao u prijateljskim odnosima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...