TRAMPOVA KĆERKA SE UDALA ZA MILIJARDERA: Mlada promijenila dvije glamurozne vjenčanice, djeveruše blistale u plavom (FOTO)

Porodica ne skida osmijehe sa lica.

  • Žena

  • 13. Nov. 2022  

  • 0

Tiffany Trump, najmlađa kćerka Donalda Trumpa koju je dobio u braku sa Marlom Mapels, udala se ovog vikenda za milijardera Michaela Boulousa.

Vjenčanje je održano na luksuznom imanju Mar-a-Largo na Floridi, a mlada je za ovu priliku promijenila dvije vjenčanice koje je dizajnirao libanski modni dizajner Elie Saab.

Tiffany se najprije pojavila u šljokičastoj haljini koja se širila od struka naniže, a stajling je upotpunila jednostavnim buketom od bijelog cvijeća.

Kasnije je u restoran ušla u jednostavnoj bijeloj haljini dubokog dekoltea sa velikim šlicem.

Porodica Trump nije skidala osmijehe sa lica, a pored mlade, pohvale za izgled dobila je i njena sestra Ivanka koja je došla u elegantnoj, dugoj plavoj haljini, baš kao i ostale djeveruše.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...