JELENA ROZGA OTVORILA DUŠU: Govorila šta misli o braku, koji je njen tip muškarca... (FOTO)

"Ne volim bahate muškarce, one koji glume frajere, a to nikako nisu", kazala je Rozga.

  • Estrada

  • 14. Nov. 2022  14. Nov. 2022

  • 0

Jelena Rozga ispričala je šta misli o braku. 

"Mislim da taj papir ništa ne znači. Bitno je da se dvoje ljudi poštuje, da postoji razumijevanje i da razgovaraju o svemu, a uopće nije važno jesu li u braku ili ne", rekla je pjevačica.

Otkrila je i koji je njezin tip muškarca.

"Ne volim bahate muškarce, one koji glume frajere, a to nikako nisu. S druge strane, oni koji su duhoviti, simpatični i pristojni sigurno će privući moju pažnju", kaže Rozga. Dodaje da prevaru nikad ne bi oprostila.

Jelena je ispričala što, prema njenom mišljenju, jedna žena treba imati da bi se ostvarila u poslovnom aspektu.

"Mora biti uporna i vrijedna. Ma koliko teško bilo, mora se boriti i ne odustajati. Najbitnije je da svaka žena nauči lekciju da su prepreke samo motiv više da se dođe do uspjeha", rekla je. 

Jelena se proslavila u grupi Magazin, a poslije toga upustila se u solo vode. Njezina pjesma Bižuterija iz 2010. sluša se i danas.

"Dobar rezultat uvijek dođe kada nešto radite iz ljubavi i kada ste u tome uporni. Pjesme biram po osjećaju i kada sam čula melodiju za Bižuteriju, odmah mi se svidjela. Onda je Vjekoslava Huljić napisala tekst. Iako nisam mogla pretpostaviti kako će publika reagirati, meni se cijela priča odmah svidjela", objasnila je Rozga, prenosi Index.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...