SNSD-ov DENIS ŠULIĆ PITAO NEBOJŠU VUKANOVIĆA: "Zašto si ušao u parlament, ako su izbori pokradeni"

Vukanović je odgovorio da bi se krađom na izborima trebali baviti pravosudni organi.

  • Politika

  • 15. Nov. 2022  

  • 2

Poslanik SNSD Denis Šulić na današnjoj sjednici Narodne skupštine postavio je pitanje Nebojši Vukanoviću i poslanicima s njegove liste zašto su prihvatili mandate ako tvrde da su izbori pokradeni.

- Zašto ste ušli u parlament ako je nelegalan. Lijepo je uzeti poslaničku platu, a onda pričati kako su izbori ukradeni. Da niste vi isto krali glasove, pitao je Šulić.

Vukanović je odgovorio da bi se krađom na izborima trebali baviti pravosudni organi.

– Moje je da vam naredne četiri godine na to ukazujem i budite sigurni da nećete biti mirni – pričao je Vukanović, dok mu predsjedavajuća ponovo nije prekinula izlaganje.

Šulić je tražio da se Vukanoviću oduzme riječ, a Vukanović je ponovio da ga niko neće ućutkati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...