ZAVRŠNI MASTERS U TORINU: Pogledajte kako je publika zviždala Đokovićevom gostu na meču sa Tsitsipasom (VIDEO)

Allegri je dobio zvižduke i navijača Torina, ali i onih koji podržavaju Juventus, koji su nezadovoljni rezultatima ekipe u ovoj sezoni.

  • Sport

  • 15. Nov. 2022  15. Nov. 2022

  • 1

Publika u dvorani „Pala Alpitur“ zvižducima je „pozdravila“ trenera Juventusa Massimiliana Allegrija, koji je prisustvovao duelu između Novaka Đokovića i Stefanosa Tsitsipasa na Završnom mastersu u Torinu.

Trener „Stare dame“ je meč posmatrao iz boksa u kojem su se nalazili gosti srpskog tenisera, a u kojoj su se nalazili i Đokovićeva supruga Jelena i bivši trener Crvene zvezde Dejan Stanković.

Allegri je dobio zvižduke i navijača Torina, ali i onih koji podržavaju Juventus, koji su nezadovoljni rezultatima ekipe u ovoj sezoni.

Novak Đoković je u prvom kolu pobijedio Tsitsipasa, a u srijedu, u drugoj rundi, sastaje se sa Andrejom Rubljovim (14.00).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...