IZ VENECIJANSKE KOMISIJE ODGOVORILI ĐUKANOVIĆU: "Mišljenje o Zakonu o predsjedniku Crne Gore..."

Iz Venecijanske komisije saopšteno je da su primili zahtjev predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića da daju mišljenje povodom izmjena i dopuna Zakona o predsjedniku.

  • Regija

  • 16. Nov. 2022  16. Nov. 2022

  • 0

"Sekretarijat Venecijanske komisije potvrđuje da je od predsjednika Crne Gore primio zahtjev za hitno mišljenje o izmjenama i dopunama Zakona o predsjedniku Crne Gore.

Venecijanska komisija namjerava da ovo mišljenje izda po hitnom postupku, prije sljedeće plenarne sjednice zakazane za 15. i 16. decembar 2022. godine. Međutim, za sada ne možemo dati precizniji datum", saopštili su iz Sekretarijata Venecijanske komisije, prenosi RTCG.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović zatražio je 9. novembra od Venecijanske komisije (VK) hitno mišljenje na izmjene Zakona o predsjedniku, koje je vratio Skupštini na ponovno odlučivanje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...