BESPRIJEKORNO IZDANJE: Severina trenutno uživa u Jordanu gdje je posjetila značajno turističko odredište Jerash (FOTO)

I dok na zagrebačkoj špici vladaju zimski kaputi, jakne i čizme, Severina blista u prekrasnoj, čipkastoj haljini idealnoj za toplu sezonu.

  • Žena

  • 17. Nov. 2022  17. Nov. 2022

  • 0

Jedna od najpopularnijih pjevačica u regionu trenutno uživa u Jordanu gdje je posjetila značajno turističko odredište Jerash.

Obzirom na suptropsku klimu i temperature koje u ovom razdoblju idu preko 20 stepeni, Severina je i prilagodila odjeću. Inače poznata zaljubljenica u modu i trendove nije posegnula za nečim običnim, trenirkom ili tajicama, već i u ovom slučaju ostala na visinu zadatka i spojila eleganciju i udobnost.

Tako je izbor pao na bijelu midi haljinu čiji dizajn potpisuje Ulla Johnson. Pletena haljina, koja nosi ime Angelica, koje savršeno ogdgovara njezinom pročišćenom, 'anđeoskom' dizajnu. Izrađena je od žakarda, a jednostavna mrežasta podloga prekrivena je postavljenim cvjetnim motivima.

Predstavljena u kolekciji za jesen 2022. godine midi pletena haljina ima jednostavne duge rukave i lagano se u zvonolikom kroju širi prema dnu. Vrlo jednostavan, sofisticiran i prije svega elegantan modni komad, navodi Tportal.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...