PROCURIO VIDEO: Shakira i Pique snimljeni na istom mjestu, pjevačica pokazala srednji prst..

Kao glavni razlog raskida spominjala se njegova nevjera, a ubrzo je u javnosti počeo i da se pojavljuje sa svojom novom djevojkom.

  • Show

  • 21. Nov. 2022  

  • 0

Kolumbijska pjevačica Shakira i španjolski nogometaš Gerard Pique nedavno su objavili da se rastaju nakon 12 godina veze u kojoj su dobili dva sina.

Kao glavni razlog raskida spominjala se njegova nevjera, a ubrzo je u javnosti počeo i da se pojavljuje sa svojom novom djevojkom.

Nedavno je bivši par potpisao sporazum o starateljstvu nad djecom, te je odlučeno da će oni živjeti sa majkom u Miamiju, a nogometaš će 66 posto vremena provoditi s dječacima tokom njihovih raspusta, dok će djeca slaviti Božić sa jednim od roditelja.

U suboru su bivši partneri prvi put nakon raskida viđeni na istom mjestu, a u ptanju je bejzbol utakmica njihovog sina.

Kamere su zabilježile trenutak kada je pjevačica srednjim prstom počešala oko, nakon čega se nasmijala, a s obzirom na to da je bila okrenuta u pravcu nogometaša, mnogi su pomislili da je ovaj gest uputila upravo njemu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...