PROCURIO VIDEO: Novi skandal u Kataru, policija "posjetila" novinara, pogledajte kako je sve završilo...

Danski novinari na Mundijalu ponovno su imali neugodno iskustvo.

  • Šareni svijet

  • 22. Nov. 2022  22. Nov. 2022

  • 0

Nakon što su im nedavno katarski zaštitari prijetili "razbijanjem kamera", danski novinari na Mundijalu ponovno su imali neugodno iskustvo. Jon Pagh, novinar danske televizije TV2 Sport, bio je 30-ak kilometara izvan Dohe, ispred hotela u kojem je smještena danska reprezentacija, a u posjetu mu je uskoro došla i policija.

Pagh je oko lijeve ruke imao traku s natpisom "One Love", upravo onakvu oko koje su se lomila koplja uoči početka Mundijala, a policajac mu je naredio da je skine s ruke.

- Bilo je bizarno i šokantno. Stajao sam 10 minuta ispred hotela, a onda je stigla policija i pazila na mene. Pitao sam ih u čemu je problem, a rekli su mi da ne smijem nositi tu traku, komentirao je Pagh.

Novinar se pokušavao opravdati policajcima, a ujedno im je i poručivao kako neće skinuti traku s ruke.

Video pogledajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...