"SVJESTAN SAM GREŠAKA...": Emir Hadžić više nije sportski direktor FK Sarajevo

FK Sarajevo obavještava javnost da dosadašnji sportski direktor FK Sarajevo, Emir Hadžić od 01. decembra 2022. neće obnašati tu funkciju.

  • Sport

  • 23. Nov. 2022  23. Nov. 2022

  • 0

„Prije svega želio bih se zahvaliti predsjedniku Ismiru Mirviću na ukazanom povjerenju. Bilo je zadovoljstvo sarađivati sa njim i za mene je velika čast što sam u ovom periodu bio sportski direktor Sarajeva. Jasno je da polusezona koja je iza nas nije bila u skladu sa renomeom kluba kakav je Sarajevo i da nisu ispunjena očekivanja ni nas samih kao ni navijača. Svjestan sam grešaka koje sam napravio i za njih preuzimam odgovornost. Hvala svim uposlenicima kluba na profesionalnoj saradnji kao i navijačima koji su nas podržavali u teškim trenucima. Siguran sam da je sa g. Ismirom Mirvićem na čelu klub u dobrim rukama i da će uz podršku svih onih koji vole Sarajevo nastaviti rasti i razvijati se u pravom smjeru", rekao je Hadžić.


FK Sarajevo se zahvaljuje Emiru Hadžiću na vrijednom i predanom radu i želimo mu mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere. Emir će karijeru nastaviti kao direktor skauting službe za Balkan u okviru grupacije VTCY Sports koja ima udjela u klubovima Cardiff City FC, KV Kortrijk i FK Sarajevo, navodi se u saopćenju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...