ŠERBEDŽIJA NAJAVIO DECEMBARSKE KONCERTE: Ispričao anegdotu iz Podgorice - „Kemal Monteno i ja smo zajedno nastupali..."

Osim koncerata Šerbedžija sprema i dupli album na kome će se naći njegove autorske pjesme.

  • Kultura

  • 24. Nov. 2022  24. Nov. 2022

  • 0

Rade Šerbedžija danas je u Beogradu najavio svoje tradicionalne koncerte u decembru.

"Svaki moj koncert je drugačiji, uvijek ubacim nešto novo. Ti moji nastupi su zapravo moje predstave“, rekao je Šerbedžija novinarima i tako najavio koncerte u Srbiji.

Glumac će sa svojim bendom Zapadni kolodvor nastupiti 21. decembra u MTS dvorani u Beogradu, a 22. je već u Novom Sadu u Srpskom narodnom pozorištu.

Ovom prilikom Šerbedžija je otkrio i ko će mu biti specijalni gost.

„U pitanju je Muharem Serbezovski. On je jedan sjajan tip. Inače je završio Pravni fakultet i napisao je romski rječnik. Pjevaćemo zajedno neke romske pjesme“, rekao je glumac.

Šerbedžija je ispričao i anegdotu.

Kemal Monteno i ja smo zajedno nastupali u Podgorici. Ja odsviram jednu svoju novu stvar. Dolazi Kemo do mene i pita: “Što ti je, bolan, to?” A ja kažem: “Nova pjesma.” Kaže mi on: “Pusti to, nove pjesme su dobre samo kad postanu stare”, rekao je Šerbedžija, prenosi Danas.rs.

Osim koncerata Šerbedžija sprema i dupli album na kome će se naći njegove autorske pjesme, do sada ih ima 25.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...