KOMŠIĆ PUTUJE U BANJU LUKU: Članovi Predsjedništva BiH na obilježavanju Dana državnosti Bosne i Hercegovine...

Od 9 sati planirana su polaganja cvijeća i odavanje počasti i to prvo na Spomen-obilježju 'Vječna vatra'.

  • Društvo

  • 25. Nov. 2022  25. Nov. 2022

  • 3

Podizanjem zastave BiH na brdu Hum u Sarajevu zvanično će početi obilježavanje Dana državnosti BiH 25. novembra. Ceremoniji će prisustvovati članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko KomšićDenis Bećirović.

Od 9 sati planirana su polaganja cvijeća i odavanje počasti i to prvo na Spomen-obilježju 'Vječna vatra', od 9.30 sati Mezarje Kovači i mezar prvog predsjednika RBiH Alije Izetbegovića.

U 10.00 sati polaganje cvijeća na Spomen-obilježju ubijenoj djeci opkoljenog Sarajeva 1992. – 1995, a u 10:30 na Spomen-parku Vraca.

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić će se obratiti na Svečanoj akademiji u povodu obilježavanja Dana državnosti Bosne i Hercegovine koja će biti održana u Banjoj Luci u organizaciji GO SDP BiH Banja Luka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...