PREPUNA DVORANA U LIVNU: Svečana akademija u povodu Dana državnosti Bosne i Hercegovine uz članove BZK "Preporod" i HKD "Napredak"...

Gost akademije je bio prof.dr. Sedad Dedić koji je prisutnima govorio o važnosti ovog datuma u povijesti bosanske državnosti.

  • Društvo

  • 25. Nov. 2022  

  • 0

U organizaciji Bošnjačke zajednice kulture (BZK) "Preporod" u Livnu je u četvrtak održana svečana akademija u povodu Dana državnosti Bosne i Hercegovine.

Gost akademije je bio prof.dr. Sedad Dedić koji je prisutnima govorio o važnosti ovog datuma u povijesti bosanske državnosti, saopćio je organizator.

Uz članove BZK "Preporod" Livno u programu akademije sudjelovali su članovi Medžlisa islamske zajednice Livno, Hrvatskog kulturnog umjetničkog društva "Dinara" i Osnovne glazbene škole Franjo Vilhar iz Livna, kao i predstavnici kantonalne i gradske vlasti, međunarodne zajednice i predstavnici udruženja građana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...