DETALJI FILMSKE PLJAČKE O KOJOJ BRUJI EVROPA: Kako su Milica i Vladimir skovali zavjeru da opljačkaju njenog vjerenika…

Jedan od učesnika uhapšen samo nekoliko minuta nakon pljačke.

  • Hronika

  • 27. Nov. 2022  

  • 0

Vladimir P. (26) iz Beograda, uhapšen je zajedno sa Viktorom M. i Milicom K., jer su izvršili oružanu pljačku Nizozemca na Malti. Vladimir je učestvovao je u filmskoj pljački Miličinog vjerenika, a on je pred tužiocem negirao krivicu i određen mu je pritvor.

Državljani Srbije Vladimir P. (26., Viktor M. (39) i Milica K. (29) državljanka Francuske, rodom iz Srbije, uhapšeni su i određen im je pritvor zbog pljačke Holanđanina, za kojeg se ispostavilo da je ljubavni partner Milice.

Kako javlja Malta Today, jedan od učesnika uhapšen samo nekoliko minuta nakon pljačke. Incident se dogodio u srijedu, 23. novembra.

„Sumnja se da je muškarac ušao u stan na trgu Toni Bajada u Nakaru, gdje žive Holanđanin (42) i Milica (29). Navodno ih je razbojnik, državljanin Srbije, vezao i od njih tražio novac, prijeteći im pištoljem. Držao ih je na nišanu dok ih nije opljačkao“, javljaju mediji s Malte.

Kako navode, policija je saopćila da je osumnjičeni pored pištolja kod sebe imao i nož kojim je ranio Holanđanina. Nakon što je iz kuće uzeo novac i druge dragocjenosti i stavio ih u ruksak, pobjegao je sa lica mjesta. Nekoliko minuta nakon prijave, policija je u blizini uočila muškarca koji odgovara opisu.

Međutim, uslijedio je filmski obrat jer je policija lisice na ruke stavila i državljanki Francuske Milici K., za koju se sumnja da je organizirala napad na svog partnera. Tokom pljačke ona je bila vezana i glumila je veliki šok, kao i da je u strahu.

Viktoru M., Vladimiru P. i Milici K., kako navode mediji s Malte, određen je pritvor.

„Svi su negirali krivicu, ali njihovi branioci nisu tražili da im bude određena kaucija i oni ostaju u pritvoru“, navode mediji.

Marković je optužen i da je žrtvu priveo protiv svoje volje, nanijevši joj teške povrede i da je prilikom izvršenja krivičnog djela držao vatreno oružje.

Milica je optužena za podnošenje lažne policijske prijave i izmišljanje dokaza.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...