MAJKIĆ OPOZICIJU U RS-u NAZVALA DEZORIJENTISANOM: "Spremni da onemoguće odbranu interesa RS-a"

Ona kaže da su to bila vremena kojih se mnogi sjećaju sa gorčinom, naročito kada su ta dva delegata opozicije prihvatala zakone i odluke koji su bili protiv svih interesa Republike Srpske.

  • Politika

  • 29. Nov. 2022  29. Nov. 2022

  • 3

Delegatkinja iz reda srpskog naroda u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Dušanka Majkić izjavila je da je opozicija iz Republike Srpske "grčevitom borbom" za drugog delegata u Klubu srpskog naroda u Domu naroda pokazala da je spremna onemogućiti odbranu interesa Republike Srpske i pristati na još veće ustupke.

Grčevitom borbom za drugog delegata u Klubu srpskog naroda u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH opozicija je pokazala da je spremna onemogućiti odbranu interesa Republike Srpske čemu smo svjedočili u ranijim sazivima Doma naroda kada je SNSD imao tri, a opozicija dva delegata –  rekla je Majkić Srni.

Ona kaže da su to bila vremena kojih se mnogi sjećaju sa gorčinom, naročito kada su ta dva delegata opozicije prihvatala zakone i odluke koji su bili protiv svih interesa Republike Srpske.

"Svjedoci smo ovih dana šta je sve spremna učiniti dezorijentisana opozicija u RS-u da bi se dočepala vlasti na nivou BiH. Nisu pristali na ujedinjenje u svesrpski front kako bi se zaštitila Republika Srpska i onemogućilo antiustavno djelovanje u Sarajevu iako ih je predsjednik Srpske Milorad Dodik pozvao kao i ostale srpske partije da se priključi jedinstvenom frontu za zaštitu interesa Republike Srpske", navodi Majkićeva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...