PONOVO JE PRETJERALA: Britney Spears zgrozila fanove novim objavama, a onda je uslijedilo nešto još gore…

"Konačno sam to rekla! Ja sam samo čovjek, što mogu reći. Je*i se!!!" napisala je Britney.

  • Estrada

  • 30. Nov. 2022  

  • 1

Posrnula pop-diva Britney Spears objavila je nove bizarne fotografije na svom profilu na Instagramu, na kojem je prati više od 40 miliona ljudi, a u kojem je prozvala jednu poznatu osobu i pritom je nazvala ku*kom.

40-godišnja Britney objavila je portret koji prikazuje plemkinju iz 17. stoljeća koja nosi tamne sunčane naočale i pritom napisala niz psovki na račun anonimne zvijezde.

"Hajde ku*ko, zaplješći mi barem na dvije minute!! Najpametnija... Jako dobro!!! Ti si tako otmjena zvijezda, ti obično gov*o. Konačno sam to rekla! Ja sam samo čovjek, što mogu reći. Je*i se!!!" napisala je Britney.

Nakon svega uslijedila je nova objava na Instagramu na kojoj je Britney sa kćerkom u crkvi...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...