JANDROKOVIĆ O POMOĆI UKRAJNI OBJASNIO: "Opozicija stala na stranu Milanovića, dio zastupnika ga se boji"

Kaže da je opozicija stala na stranu predsjednika Zorana Milanovića te da su zamaglili osnovni cilj rasprave, a to je pomoć Ukrajini.

  • Regija

  • 30. Nov. 2022  30. Nov. 2022

  • 0

"Dugo sam u Saboru, ovako intelektualnu, političku i etički nisku razinu s kojom se danas susrećemo oko rasprave o pomoći Ukrajini se ne sjećam", izjavio je predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

“Što se tiče rasprave, mislim da je posrnuće oporbe, epsko. Ovako i intelektualno, politički i etički niska razina s kojom se susrećemo, moram priznati da se toga ne sjećam. Ruska Federacija izvršila je agresiju na Ukrajinu. Moramo odlučiti hoćemo li pomoći Ukrajini ili svojim djelovanjem biti na strani agresora”, poručio je predsjednik Hrvatskog sabora za HRT.

“Opozicija na strani Milanovića”

Kaže da je opozicija stala na stranu predsjednika Zorana Milanovića te da su zamaglili osnovni cilj rasprave, a to je pomoć Ukrajini.

“Oporba nemoćna da sama artikulira svoj stav, slijedi predsjednika, ne želi reći, jer bi upali u kontradikciju, a s obzirom na to da su potpisali deklaraciju o podršci Ukrajini, skriva se iza argumentacije da je pravni i ustavni problem. Niti jedan oporbeni zastupnik i zastupnica nisu u Saboru”, rekao je Jandroković.

Smatra da se dio zastupnika boji Milanovića te mimo svojih uvjerenja staju na njegovu stranu, a napominje i da je 17 zemalja najavilo sudjelovanje u različitim formama.

“Nismo mi nikakvi predvodnici koji si crtaju metu na čelu, kao što navodi oporba”, dodaje Jandroković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...