CURE NOVI DETALJI ZLOČINA KOJI JE ZGROZIO REGION: Osumnjičeni za brutalno ubistvo trudnice imao je...

Policija je odmah izašla na lice mjesta, kao i ljekarska ekipa koja je konstatovala smrt nastradale žene stare oko 35 godina.

  • Hronika

  • 01. Dec. 2022  

  • 0

U dvorištu Kliničko-univerzitetskog centra, ispred Ginekološke klinike u Prištini sinoć je ubijena žena u devetom mjesecu trudnoće. Kako se sumnja, nju je ubio suprug.

Prema riječima portparolke policije za region Prištine Flore Ahmeti, žrtva je imala 35 godina i bila je u 41. nedjelji trudnoće.

Prema riječima očevidaca, žena je nakratko krenula do prodavnice, kada joj je čovjek prišao i upucao. Iako je odmah pala na zemlju, muškarac je nastavio da puca u njeno tijelo.

- Oko 18 sati dobili smo informaciju o mrtvom tijelu u dvorištu Univerzitetsko-kliničkog centra u Prištini. Policija je odmah izašla na lice mjesta, kao i ljekarska ekipa koja je konstatovala smrt nastradale žene stare oko 35 godina. Na osnovu prvih informacija, podignute sumnje sugerišu da je riječ o ubistvu, izjavila je Ahmeti.

Navodno, osumnjičeni za ubistvo trudnice, imao je zabranu pristupa.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...