SVETLANA CENIĆ RASKRINKALA LIDERA SDP-a NERMINA NIKŠIĆA: "Od ranije sam znala da će izabrati Dodika, to je staro drugarstvo!" (VIDEO)

"Što se tiče Nermina Nikšića i Milorada Dodika, pa to je staro drugarstvo. Oni su se viđali i tokom prethodnih godina, pa i mediji su to objavljivali, rekla je Cenić.

  • Mini market

  • 02. Dec. 2022  02. Dec. 2022

  • 5

Analitičarka Svetlana Cenić gostovala je danas u programu N1 televizije gdje je govorila o pregovorima za formiranje vlasti i prvim koracima koji su napravljeni.

Cenić se dotakla i jučerašnjeg ishoda glasanja u Narodnoj Skupštini RS za poslanike u Domu naroda PS BiH. Ona ističe da je nije iznenadio konačni rezultat u kojem je SNSD došao do četiri delegata u državnom Domu naroda.

"Onaj ko misli da će se Dodik lako odreći vlasti, pao je sa grane i to direktno na glavu. Što se tiče Nermina Nikšića i Milorada Dodika, pa to je staro drugarstvo. Oni su se viđali i tokom prethodnih godina, pa i mediji su to objavljivali. Kada sam čula da je on (Nermin Nikšić) potencijalni kandidat (za premijera FBiH), ja sam odmah znala da nema govora da će se praviti koalicija sa opozicijom u Republici Srpskoj. Znala sam da će to biti Dodik, tako da nemam tu iluziju uopšte", rekla je Cenić.

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...