FRANCUSKI CHIC: Brigitte Macron za svečanu večeru u Bijeloj kući odabrala elegantnu haljinu (FOTO)

Njezin je stil elegantan, sofisticiran i prepun minimalističkih komada u neutralnim bojama.

  • Žena

  • 02. Dec. 2022  02. Dec. 2022

  • 0

Brigitte Macron prva dama Francuske, zahvaljujući svojim modnim izdanjima uvijek je vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih.

Supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona bila je ponovo utjelovljenje francuskog chica u elegantnoj bijeloj kreaciji sa srebrnim detaljima s visokim rasporkom koju potpisuje njezin omiljeni brend Louis Vuitton.

Ovaj glamurozni look u kojem se pojavila na državničkoj večeri u Bijeloj kući upriličenoj u čast uglednih gostiju iz Francuske, Brigitte je zaokružila kosom podignutom u punđu, srebrnim clucthem i bijelim salonkama.

Brigitte Macron

Osim Macronovih, prenosi Tportal.hr, ovom su svečanom događanju prisustvovali i: predsjednik SAD-a Joe Biden sa suprugom, dr. Jill BidenJulia Louis-Dreyfus, Chrissy Teigen, Jennifer Garner s kćeri Violet Affleck, Gabriela Hearst, Nancy Pelosi, Johna Legenda...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...