ČUDO PROSINEČKOG NIJE SPOMENULA: Atraktivnu hrvatsku navijačicu pitali da nabroji tri hrvatska igrača, uslijedilo je brukanje (VIDEO)

Najpopularnija hrvatska navijačica Knoll Doll ovih dana plijeni pažnju u Dohi, gdje hrvatska nogometna reprezentacija ostvaruje dobre rezultate na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

  • Show

  • 03. Dec. 2022  03. Dec. 2022

  • 4

I dok se na društvenim mrežama svakodnevno hvali seksi izdanjima u popularnim crveno-bijelim kockicama, pritom ističući svoje impresivne atribute, čini se da je zaboravila ponoviti gradivo i popamtiti imena Vatrenih.

U videu objavljenom na internetu može se vidjeti kako Knoll Doll neuspješno odgovara na novinarsko pitanje u kojem treba nabrojati tri, po njenom mišljenju, najbolja hrvatska nogometaša.

“Luka Modrić, Dejan Lovren i... To je to”, govori u videu, u kojem se jasno vidi da se ne može sjetiti ili ne zna reći trećeg nogometaša.

Pogledajte video OVDJE

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...